Потрес: Вижте най-новата изцепка на Антония Петрова!

Потрес: Вижте най-новата изцепка на Антония Петрова!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова няма срам, а още по-малко чувство за скромност!

Изживяващата се като гранд звезда Антония Петрова отново взриви феновете си с новата си изцепка. Носителката на приз „Мис България” за 2009 година и „Мис Русия” непрекъснато се хвали, че вече живее редом до такива богаташи като Алексей Петров.

Последният бе обвиняем по нашумялото дело „Октопод”. Антония Петрова и нейният съпруг руски милионер Александър Бередин са се преместили в луксозна къща в полите на Витоша. Доскоро те обитаваха един дом с нейните родители в столичния квартал „Драгалевци”. Те вече ще живеят в тузарския квартал „Кръстова гора”, където родни знаменитости си имат къщи. По-известната като Тоца моделка, която понастоящем е адвокат, се пука от гордост, че в тотално ремонтирания й пребоядисан апартамент се кефят с любимият й само на дизайнерски мебели.

Антония Петрова

Антония Петрова не може да спре с глупостите си

Скандалната манекенка Антония Петрова стана известна освен с изцепките си по медия и Интернет пространството и заради слуха, че конкурса, на който тя грабна първото място, бе нагласен, а титлата й купена. Това се отрече, но съмнението остана. Антония Петрова по-късно информира тези, които я обиняваха, че е нямала никакво намерение да участва в подобна изява, но случайно срещнала Евгения Калканджиева в един супермаркет в Перник. На касата двете се заговорили и шефката на модна агенция „Визаж” я уговорила да участва. Така се случило всичко, твърди миската. По-късно Антония Петрова отнесе и критиките, че в бюста си има голямо количество изкуствени импланти, което се оказа, че не е пречка за участия в подобен род конкурси.

Антония Петрова сподели, че пази много двете си корони и днес вече е доволна от скандалните писания по неин адрес. Това я направило познаваема сред хората и въпреки че не води телевизионно предаване и не участва в други риалити тези, които търсели юридическите й съвети, я знаели коя е и считали получените призове за неин плюс.

Най-критикуваната „Мис България” Антония Петрова си навлече гнева на сънародниците ни, когато на най-българския празник се изцепи, че българките са грозни, а тези, които изглеждат що-годе добре имат пластични операции.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Потрес: Вижте най-новата изцепка на Антония Петрова!”

  1. Rumen Iliev Iliev

    юни 11. 2014

    mis krokodil spechelila s parite na maja si ne e uchudvashto za nikoy,a kolko lie platil za mis ruski krokodil

Добавете коментар