Валентин Георгиев втрещи Фейсбук

0

Валентин Георгиев превъзмогна болката от смъртта на Валя

Валентин Георгиев публикува своя снимка във Фейсбук, която стана обект на противоречиви коментари в нета. Снимката се появи на профила на бургазлията само преди няколко часа. Той позира усмихнат край морския бряг. Предполага се, че мястото, където се е снимал той се намира в близост до мястото, където беше открит трупа на Валя.

Явно Валентин Георгиев е превъзмогнал болката от загубата на красивата Валентина Иванова. Коментарите започнаха да валят един след друг буквално минути след като Валентин Георгиев публикува снимката. Млади дами засипаха със суперлативи стройния бургазлия.

Валентин Георгиев
Валентин Георгиев се снима край морето дни след погребението на Валя

Само преди дни Валентин Георгиев си взе последно сбогом със своята приятелка Валя от Бургас, чиято смърт все още остава обгърната в мистерия. Приятели на Валентин Георгиев коментират в нета, че може би той е наранен от слуховете, че Валя се е самоубила от любовна мъка по работодателя си. Според познатите на Валентин Георгиев с този фотос той иска да покаже, че ще продължи напред, въпреки месеците, прекарани в лъжа до Валентина Иванова, пише ПИК.

Според друга версия красивата Валя е членувала в секта, която я е подтикнала към фаталното решение. Разследващите са на мнение, че Валентина Иванова е страдала от психическо заболяване, което е причината за самоубийството й.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.