Диляна Попова в афера с Георги Семерджиев?!

Гласувайте за статията

Диляна Попова е била близка с Георги Семерджиев

Излезе наяве поредният скандален факт от миналото на моделката Диляна Попова. Носи се слух, че синеоката красавица е имала връзка с простреляния авер на Брендо – Георги Семерджиев.

Аферата между тях е била преди няколко години. Георги Семерджиев – Жоро Шопа, е собственик на модна агенция в квартал „Лозенец“.

Преди няколко години той предложил на Диляна Попова да се снима за календар на агенцията му. Моделката приела с удоволствие предложението му, привлечена не само от солидния хонорар, но и от чара на Георги Семерджиев.

Диляна Попова

Диляна Попова е имала връзка с Георги Семерджиев

Запознати с аферата на двамата коментират, че ангажиментите им не били само служебни. Връзката между Диляна Попова и Жоро Шопа приключила след няколко месеца заради непостоянството на бизнесмена, който е заобиколен постоянно от красиви жени, пише Хот арена.

Преди да започне връзка с Асен Блатечки, Диляна Попова имаше връзки предимно с представители на ъндъргаунда у нас. Сред най-коментираните й връзки е тази с мафиота Таки.

В момента Диляна Попова очаква появата на първата си рожба на бял свят. Между красавицата и женения й колега Асен Блатечки пламна бурна любов. След като научи, че Диляна Попова е бременна, той напусна съпругата си.

Скоро красавицата и нейната половинка ще нанесат в просторен дом в тузарски столичен квартал. Асен Блатечки ще купи къща, в която да живеят заедно с Диляна Попова и техния наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар