„Любимец 15” от БСП Момчил Неков нанесе тежък удар на партията

„Любимец 15” от БСП Момчил Неков нанесе тежък удар на партията
5 (100%) 1 vote

Момчил Неков се превърна окончателно в трън в очите на Станишев

„Любимец 15” от БСП Момчил Неков се превърна за пореден път в трън в очите не лидера на червените редици – Сергей Станишев.

Той нанесе поредния тежък и неочакван удар върху рейтинга на БСП след като бе „изловен” в топла връзка с Искра Василева, която е щерка на организационния секретар на ГЕРБ – Гергана Василева.

Припомняме, че младокът Момчил Неков излезе с едни гърди напред пред лидера на БСП Сергей Станишев в преференциалния вот на изборите за евродепутат, които се състояха на 25 май.
За капак на всичко, той обяви безапелационно, че ще излети за Брюксел заедно с изгората си Искра Василева, която е от Кюстендил.

Изгората на Момчил Неков - Искра Василева

Изгората на Момчил Неков – Искра Василева

Горещата новина за връзката между „любимец”15 на БСП с дъщерята на оргескретаря на ГЕРБ е хит в област Кюстендил, отбелязва сайтът viaranews.com.
Майката на Искра Василева – Гери, както наричат всички Гергана Василева, е част от местното ръководство на ГЕРБ-Кюстендил от януари, миналата година (2013 г.).
Рокадите тогава бяха извършени под личното диригентство на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, който „взе главата” на предишния общински председател Любомир Анчев.
Запознати твърдят, че изгората на Момчил Неков – Гергана Василева е изключително спортна натура.
Тя не пропуска нито един ден без спорт и често може да бъде засечена да бяга из лесопарк „Хисарлъка”.

От партията на Бойко Борисов потвърдиха информацията, че „любимец” 15 на БСП Момчил Неков живее с Искра Василева.
Двамата са свили гнездо в София.
От ГЕРБ издават, че Гергана Василева дори се двоумила как да гласува на евроизборите и допълват, че нямат представа какво е решила в крайна сметка, тъй като нещата са твърде лични.
В профила си в социалната мрежа Фейсбук, Гергана Василева е подчертала недвусмислено, че много харесва Момчил Неков, който вероятно в съвсем скоро време ще й стане официално зет.
Жители на областния град обаче посочват, че не знаят почти нищо за дъщерята на Гергана Василева – Искра, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар