Ирина Тенчева успя

Най-после Ирина Тенчева сбъдна една от големите си мечти. Блондинката успя да склони любимия си Иван Христов да й направи подаръка, за който тя отдавна мечтае. Ирина Тенчева страдала от комплекси заради деколтето си. Красавицата мечтаела за по-пищни форми. Въпреки, че години наред настоявала да се подложи на операция, нейният любим не искал да чуе и дума за подобна интервенция.

Ето, че най-после Ирина Тенчева успя да го склони. Според запознати прищявката на блондинката е струвала 10 000 лева на Иван Христов. Ирина Тенчева постоянно му натяквала, че вади достатъчно пари, за да задовили каприза й. След финала на "Къртицата" красавицата успяла да склони любимия си.

[caption id="attachment_412030" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева си сложи силикон[/caption]

Близки на Иван Христов коментират, че Ирина Тенчева умишлено до подразнила с изказването си, че извадил достатъчно пари от "Къртицата", за да й позволи да си направи операцията, знаейки много добре, че този сезон на риалитито беше загуба на средства заради ниския рейтинг.

Ирина Тенчева се похвали с новата си визия навръх именния ден на сина си. Тя публикува своя снимка в мрежата, на която не се срамува да покаже новото си деколте. Ирина Тенчева блесна с предизвикателна рокля, подчертаваща новите й форми, пише Хот арена.