Ани Цолова и Виктор Николаев изпаднаха в паника

Ани Цолова и Виктор Николаев изпаднаха в паника
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова и Виктор Николаев са силно притеснени

Рокадите в сутрешния блок на бТВ всяха паника сред водещите на Нова тв Ани Цолова и Виктор Николаев, които са на тръни. Шефовете им го предупредили, че трябва да се мобилизират и в следващите месеци да дадат всичко от себе си. Докато до този момент те бяха безпрецедентни победители спрямо конкурентите си Генка Шикерова и Константин Караджов, то сега ситуацията може да промени и да не бъде в тяхна полза.

Причината за страховете не само на Ани Цолова и Виктор Николаев, но и на техните шефове се дължат на факта, че бТВ смени водещите на сутрешния блок и на тяхно място дойдоха две свежи лица – Антон Хекимян и Биляна Гавазова.

Ани Цолова

Ани Цолова и Виктор Николаев са в паника

И докато Антон Хекимян спечели аудиторията през уикенда и бързо се превърна в любимец на зрителите, но Биляна Гавазова е напълно ново и непознато лице. Напълно възможно е очарователната тв водеща с приятен глас да прати в девета глуха Ани Цолова и нейният колега.

Шефовете на Нова тв са забранили на Виктор Николаев и колежката му да излизат в отпуск следващия месец. Ани Цолова се е притеснила до такава степен, че започва отново с тежките диети. Тя искала да изглежда максимално добре и да се сдобие с манекенските мерки на Биляна Гавазова, пише ПИК.

Ани Цолова се притеснява от факта, че по-младата от нея Биляна Гавазова изглежда и по-слаба в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар