Феноменална: „Малката Адел“ завладя света чрез Youtube!

Феноменална: „Малката Адел“ завладя света чрез Youtube!
3 (60%) 2 votes

Не случайно Оливия Кай е наречена „малката Адел“!

„Потъвам в дълбините”, един от хитовете на британката Адел, е изпят по невероятен и неповторим начин от малко момиче. Детето е едва на десет години и е от американския щат Оклахома. Оливия Кай пее по неповторим начин песента на вървежната Адел и затова в социалната мрежа вече е добила популярност като „малката Адел”. Невръстната певица е изпълнила песента на Адел на световния мач по баскетбол и оттогава не престава да е звезда по YouTube, където непрекъснато си пуска клипчета.

Чаровницата с прякор „малката Адел“ пее и други песни на световно известни изпълнители. По думите на форумците и потребителите на нета малкото ангелче е много „по-напред с материала” и с изпълненията на световно известните певци тя ги изпреварва многократно в това умение.

малката Адел

„Малката Адел“ е наистина невероятно дете

„Малката Адел“ или момиченцето с уникалния глас е привлякло вниманието на много телевизионни звезди и бивши играчи от баскетбола с дарбата си. На един от последните турнири тя пее химна. В едно телевизионно интервю Оливия Кай споделя, че най-голямата му мечта е да пее. Да пее на огромна сцена, а в залата да присъстват хиляди зрители. Полека-лека нейното желание се осъществява, защото в социалната мрежа то вече е събрало милион почитатели.

Дарбата на „малката Адел“ бива забелязана от нейната майка, когато Оливия е още съвсем малка. За да я развие,родителката й я записва на уроци по пеене. Но въпреки че посещава уроците малката Оливия е надарена и с невероятен талант. Това се вижда от клипчетата, на които тя виртуозно и доста по-добре изпълнява песни на утвърдили се световни знаменитости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Феноменална: „Малката Адел“ завладя света чрез Youtube!”

  1. Evdokia Philipova

    юни 02. 2014

    абсолютно детско пеене и нищо изключително. Не може да става сравнение с нашите "Големи надежди"

Добавете коментар