Моника Станишева излезе от депресията

Наскоро тръгна слух, че причината, поради която Моника Станишева не се вясва в централата на БСП на "Позитано" е, че тя е изпаднала в депресия и се е затворила у дома. Определено Моника Станишева вече е излязла от депресията. Из коридорите на централата на партията се говори, че жадната за власт Моника Станишева отново се пробуди и има нови планове за изземването на властта.

Говори се, че съпругата на Сергей Станишев има намерение да събори кабинета Орешарски. Целта й разбира се, е след свалянето на Пламен Орешарски от премиерския пост, неговото място да бъде заето не от кого да е, от съпруга й - Сергей Станишев.

[caption id="attachment_411919" align="alignright" width="300"]Моника Станишева Моника Станишева с план за свалянето на кабинета[/caption]

Според мълвата Моника Станишева подготвя рокади в кабинета. Властната дама насъсква Сергей Станишев срещу Орешарски. Червеният лидер се готви да хвърли вината за изборния неуспех на БСП изцяло върху Пламен Орешарски и по този начин ще го застави да подаде оставка.

Свалянето на настоящия премиер се е превърнало във фикс идея на Моника Станишева, която иска съпруга й да стане премиер. По този начин той не само ще остане във властта, но и ще замаже провала си, прехвърляйки вината за него изцяло върху Пламен Орешарски.

За сега идеята на Моника Станишева среща съпротива единствено в лицето на ДПС, пише ПИК.