Мария Силвестър прости изневярата на съпруга си Силвестър Силвестъров

Премълчаните истини и липсата на разговорите довели до напрежение в семейството на Мария Силвестър. Евентуалният развод започнал да се обсъжда в шоу средите, а се разчуло и за авантюра на Силвестър с 25-годишната Ангелина Ангелова. Палавата млада дама бе сценарист в компанията на Силвестър, а се изявява и като писател – пише „Уикенд”. Днес семейството на Мария Силвестър напълно е преодоляло кризата. Двамата са отново заедно, а нежната половинка в тандема е простила и забравила изневярата. „Минахме през много неща и въпреки всичко сме заедно. Знам, че е трудно да се живее с мен. Запознахме се като две стихии. Имахме различни професионални преживявания – и трудни и лесни. Минахме през всякакви метаморфози.

[caption id="attachment_411897" align="alignleft" width="300"]Мария Силвестър Мария Силвестър прости на мъжа си[/caption]

Толкова много го обичах и мислех, че никога няма да му простя. Но, да, можеш да изтриеш от съзнанието си едно такова нещо, сякаш никога не се е случило” – споделя госпожата. Когато се събрали, със съпруга й били тотално променени. Заплахата, че могат да останат един без друг, им подействала отрезвяващо. Сега атрактивната двойка демонстрира още по-силна привързаност, която изтъква при всяка своя медийна изява. „Не мога да я заменя с друга жена, не мога да гледам друга като Мария Силвестър” – споделя разкаялият се съпруг.