Бомба: Вижте чий съпруг забърса Виктория Джумпарова!

Бомба: Вижте чий съпруг забърса Виктория Джумпарова!
5 (100%) 1 vote

Виктория Джумпарова заби ножа в гърба на Маги Желязкова!

Виктория Джумпарова е гадже с екссъпруга на Маги Желязкова – Борислав. Манекенката и участничка във втория сезон на реалито „Къртицата” го е забила много преди да излезе от шоуто. Това стана ясно, след като двамата се появиха на откриването на нова дискотека на Черноморието. Те бяха в опасна близост един до друг и от километри си личеше, че между тях има химия. Столични бръмчалки твърдят, че двамата си имали падалка много преди скандалната хубавица да излезе от предаването, но връзката им оставала в тайна.

Името на Виктория Джумпарова беше замесено с още един участник, който играеше ролята на подмолния играч- Емил Русев. Той си призна, че съпругата му Христина видяла скандално видео, който той не успял да скрие с манекенката Виктория Джумпарова. Горещите сцени принудили жена му да напусне семейното ложе и едва след шест месеца съпругът й да я открие и с доста усилия да си я върне. Самият пострадал сподели тогава в предаването „Жените говоярт” по ТВ 7 тази авантюра с моделката Виктория Джумпарова. След което Емо Русев бе категоричен, че повече не го вълнуват никакви миски, плеймейтки и изкусителни силиконки. Дори в базата той показа и доказа, че изкусителната манекенка Бориса Тютюнджиева си беше и му остана само приятелка.

Виктория Джумпарова

Виктория Джумпарова прилапа мъжа на Маги Желязкова

Бившият борец с прякор Манекена- Борислав преди беше забелязан в скандална близост с манекенката Венета Харизанова. Прелюбодейците се срещали тайно в хотели, докато бившата му съпругата Маги Желязкова беше в къщата на ВИП Брадър. След като разбрала за изневярата на благоверния си къдрокоската му посочила вратата и се развела с него.

При откриването на заведението по крайбрежието на Черно омре за летния сезон участваха още певицата Белослава. Там беше й колегата й Румънеца, както и известния рапър Устата и още други звездни партньори.

Сред звездните гости беше и скандалната водеща на предаването „Сигнално жълто”, както и на развлекателно предаване „Панаир на суетата” по телевизия ТВ7 Албена Вулева. Водещата беше в компанията на къдрокоса млада жена, което затвърди клюката, че е с по-различна ориентация. Телевизионерката с руски корен стартира още едно авторско предаване „Психодиспансер”. То бе излъчено по телевизия „Евроком” като първият му брой беше през октомври миналата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар