Огромен скандал: Това е победителят в „Денсинг старс“?! Преглеждания: 37912

Денсинг старс с нагласен победител
0
3.5/5 - (6 votes)

Ако прогнозата се сбъдне, се очертава голям скандал в „Денсинг старс“!

Победата на Албена Дянкова намирисва на предварително уредена с продуцентите на предаването по Нова телевизия „Дансинг старс”. Световната шампионка по фигурно пързаляне навлезе с мощен апломб в шоуто, тъй като това е част от нейното ежедневие. Професионалната „танцьорка на лед” показа умения, които другите участници във формата „Денсинг старс“ трябваше да си издействат с цената на много. Една от важните причини е, че тя е започнала да се занимава с това още на пет годишна възраст.

Останалите претенденти за първото място в „Денсинг старс“ бяха длъжни да показват много труд, пот, дори и болка, за да направят съвършен или поне да се доближат до съвършенството на всеки един от научените танци.

Денсинг старс
Денсинг старс с нагласен победител

Другите участници в танцувалното риалити „Денсинг старс“ обаче са напълно против това. Те твърдят, че условията не са равностойни. В шоуто би трябвало да влизат хора, които са на еднакво нулево положение и в процес на работата да доказват колко са успели да усвоят и какво са постигнали. Не може едни от тях да са на по-голяма възраст и да се сравняват с 20-25-годишни, както и едри личности, като екзотичния мощен Ути Бъчваров да се мери с едно крехко младо момиче.

В тази връзка другите танцуващи двойки в „Денсинг старс“ са категорични, че победата на Албена Денкова е нагласена. Освен това брачната половинка на Максим Стависки нито веднъж не е получила отрицателен вот от публиката. Световната фигуристка е участвала в подобни формати и в Русия, където живее в по-голямата си част от времето. Накрая публиката ще определя кой ще е победител, а Албена Денкова има нейното пълно одобрение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.