Потвърдено: Ето какво време ни очаква през юни!

Потвърдено: Ето какво време ни очаква през юни!
5 (100%) 1 vote

Прогнозата за юни ни вещае нови количества дъжд!

През юни ни очакват по-топли дни, но лошото е, че дъждовете няма да секнат. Превалявания ще има повече през първите дни на месец юни, но и до самия му край. През юни температурите ще се движат в границите между деветнадесет и двадесет и четири. Температурите ще доближават тези характерни за първия летен месец.

Днес, на 1 юни,  над страната ни се очаква да има повече облаци, гарнирано обаче и със слънце. Валежите постепенно ще намаляват. Снощният вятър, който обхвана почти цялата страна постепенно ще утихва и в следобедните часове времето над България ще се установи тихо и слънчево. Вятърът ще бъде малко по-силен в западните части на страната. След обяд обаче ветровете ще утихнат и до вечерта ще спрат. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология към Българската академия на науките.

юни

И през юни ще има доста дъждове

Над цялото ни Черноморие картината се очаква също да е променлива. Времето там ще се движи в диапазон от облачно през слънчево и ветровито. Очаква се на някои места по крайбрежната ни ивица да превалят и слаби дъждове.

Температурите над морската вода и въздуха се предвижват да са в границите между деветнадесет и двадесет и един-два. Вълните също ще бъдат с интензитет от два-три бала. Планините също ще бъдат „обстрелвани” с по-високи температури и слънчево време. Планинарите ще могат да се насладят на топлото време през целия днешен ден, тъй като не се очакват проливни ветрове или гръмотевици. Единствено се очакват по-сериозни превалявания в следобедните часове над южната част на Родопите. По-високите части на планинските масиви очакваните температури ще се движат между пет-седем градуса.

Около 5 юни отново ще започнат дъждовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар