Руслан Мъйнов се стопи, за да изостри женското внимание върху себе си

„Сам съм в момента, но така са много хора на този свят” – гледа философски на нещата Руслан Мъйнов. „На прекалено заинтригуваните по тази тема ще отговоря, че няма да ме видят в ролята на кьорава маймуна, която обикаля спирките и си търси жена. Отдавна съм узрял, да не кажа презрял, за това да имам дете и семейство и ще усетя кога е дошъл правилният момент” – обяснява пред „Уикенд” актьорът. По всичко личи, че Руслан Мъйнов все пак е решен да си хване булка, преди да чукне четирисетака. Няма как да се обясни фактът, че той активно се е заел да прави подобрения във външността си, явно осъзнал, че само с богата душевност не става.

[caption id="attachment_411868" align="alignleft" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов ударно свали 25 кг от теглото си[/caption]

Комикът шашна колеги и приятели като свали драстично 25 килограма от теглото си. Тайната обаче не е в революционна диета. Всъщност не става дума за никакво чудо, а за скъпа операция. Актьорът се подложи на интервенция, с която му поставиха гастрален пръстен. За прищявката си Руслан Мъйнов се бръкнал за 10 хиляди лева – отбелязва изданието. Такъв пръстен си сложи преди време фолкпевецът Азис, а с него и други звезди заложиха на бързия и лесен начин да моделират теглото си – припомня изданието.

Актьорът разказва, че като пристигнал в България на 17-годишна възраст бил снажен младеж. После напълнял от стрес от ролите.