Нова рокада в bTV

Нова рокада в bTV
4 (80%) 2 votes

Зрителите на bTV ще бъдат изненадани с нови вътрешни ротации

По всичко личи, че рокадите в bTV продължават с пълна сила и едва ли ще спрат скоро.

От следващия уикенд, зрителите на bTV ще бъдат изненадани с новата рокада, сътворена от ръководството на медията. Мариана Векилска, която понастоящем води обедната информационна емисия, ще заеме мястото на Антон Хекимян в публицистичните предавания „Тази събота” и „Тази неделя”.

Поредната вътрешна ротация на кадри в bTV се налага, тъй като едно от най-фаворизираните й лица – Антон Хекимян ще буди зрителите, заемайки мястото на Константин Караджов в „Тази сутрин”.

Зрителите на bTV ще бъдат изненадани с нови вътрешни ротации

Зрителите на bTV ще бъдат изненадани с нови вътрешни ротации

През лятото сутрешния блок на медията ще бъде воден от Антон Хекимян и Биляна Гавазова. Новият екранен тандем поема щафетата от Генка Шикерова, която излиза в майчинство и Константин Караджов, за когото ръководството реши да бъде свален от екран, за да бъдат подновени изцяло водещите на сутрешния блок.
Хекимян и Гавазова ще будят зрителите на bTV от 2 юни.

В последния ден на екран, преди да излезе в майчинство, водещата Генка Шикерова получи закачлив подарък от водещия на предаването „Преди обед” – зевзекът Сашо Кадиев. Генка бе изненадана с лимонова торта и силиконови протектори за бюст, отбелязва на страниците си вестник „Монитор”.
В последния си ефир като водещ на публицистичните предавания „Тази събота” и „Тази неделя”, Антон Хекимян ще посрещне и рождения ден на bTV, който съвпада с Деня на детето – 1 юни.
По всяка вероятност със стартирането на есенния сезон на bTV, на екран ще се завърне и титулярът на предаванията „Тази събота” и „Тази неделя” Лора Крумова, която е изповедник на силните на деня, пише pik.bg.

Междувременно стана ясно, че сутрешният блок на Нова тв „Здравей, България” е завладял рекорден дял от зрителската аудитория с предаването си в четвъртък.
Това сочат резултатите на независимата международна пийпълметрична агенция „Mediaresearch”.
За цялата история на сутрешния блок, това е първият случай, в който делът сред активното население на възраст от 18 до 49 години, е достигнал 43%.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар