Георги Стоянов със сензационно разкритие за Ивайла Бакалова

Гласувайте за статията

Георги Стоянов разкри чувствата си към Ивайла Бакалова

Саботьорът в „Къртицата“ – Георги Стоянов, който спечели голямата награда в шоуто, разкри чувствата си към миската Ивайла Бакалова. Въпреки, че разкритието беше направено под натиска на Катето Евро, чувствата на Георги Стоянов към Ивайла Бакалова са факт. Въпреки, че първоначално той твърдеше, че с миската са само приятели, гардът си призна всичко.

Катето Евро го контрира, заявявайки, че не вярва на твърденията му, че двамата ги свързва само приятелство и чувствата им са чисто приятелски. Георги Стоянов отговори на тв водещата, че ще се съгласи с твърдението й.

Победителят в „Къртицата“ заяви, че  се надява отношенията им да прераснат в нещо, повече от приятелство. Той допълни, че едната страна вече е съгласна, остава съгласието на другата. Георги Стоянов не уточни кой е съгласен – той или Ивайла Бакалова, но въпреки това отговорът му беше достатъчно красноречив.

Георги Стоянов

Георги Стоянов призна за чувствата си към Ивайла Бакалова

Гардът сподели, че след финала на риалитито той и миската са се видели два пъти. Той разкри, че Ивайла Бакалова вече се възстановява и в момента се чувства много добре.

Въпреки твърденията, че е похарчил наградата си за лек автомобил, ден по-рано Георги Стоянов опроверга тези слухове. Той разкри, че голяма част от парите ще отидат за лечението на болния му баща.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар