Елена Кучкова продължава с интригите

Елена Кучкова продължава да заплита интригата около връзката й с депутата. В скандала беше замесено името на Ангел Джамбазки, който категорично отрече твърденията, че е близък с огнената блондинка.

Елена Кучкова заяви в ефира на ТВ7, че приятелят й много се е зарадвал, когато е разбрал, че в скандала е забъркан Ангел Джамбазки. Смеейки се, красавицата заяви, че докато всички мислят, че тя има връзка с младия депутат от ВМРО, никой няма да разбере кой всъщност е приятеля й. Елена Кучкова продължи с догатките.

Тя загатна единствено, че политика, с който има връзка е част от една от партиите, които в момента са в Народното събрание. Тя допълни, че партията, от която е любимият й ще изпрати депутати в Брюксел. Елена Кучкова категорично отказа да назове неговото име.

[caption id="attachment_411794" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова продължава да увърта[/caption]

Единственото, което стана ясно от казаното от нея е, че любимият й е с 13 години по-голям от нея.

Плеймейтката показа снимка на абитуриента, който е придружила на бала му. Елена Кучкова беше приготвила и видео от подготовката й за бала.

Младежът, който тя придружи на бала, е от Златоград. Елена Кучкова изказа благодарност на Ники Дандаров, който й е помогнал да се придвижи до Смолян, след като тя закъса по пътя, пише Блиц.