Дарина Павлова с щуро парти за ЧРД

Дарина Павлова с щуро парти за ЧРД
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова отбелязва рождения си ден с луд купон

Дарина Павлова, на която се носи славата на луда купонджийка, и този път не изневери на стила си. Днес вдовицата на Илия Павлов навършва 51 години. Вечерта тя ще отпразнува рождения си ден заедно със своето 28-годишно гадже – италианеца Джулио Берути.

Дарина Павлова и гаджето й вече са се прибрали в Италия. Двамата бяха на почивка в Испания преди да се отбият в Кан. След това отидоха за няколко дни на шопинг в Швейцария.

Дарина Павлова

Дарина Павлова отпразнува 51-вия си рожден ден

Още сутринта Джулио Берути изненада приятно любимата си. Той публикува на стената в профила й във Фейсбук скандални фотоси, на които е без дрехи. Синеокият красавец с атлетично тяло е прикрил единствено мъжкото си достойнство с възглавница. Джулио Берути пише, че Дарина Павлова също е взела участие в тези фотоси.

Вероятно Дарина Павлова ще направи още по-голямо парти по повод рождения си ден на 10 юни с пищно парти в дома си в Рим. Дарина Павлова е поканила и бащата на Илия Павлов. Вероятно той ще дойде не, защото иска да се види с Дарина Павлова, а за се срещне с тримата си внуци, които живеят в Италия.

Внуците му не са прибирали от няколко години в родината, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар