Грозен слух за Калин Врачански обикаля актьорските среди

Гласувайте за статията

Колеги на Калин Врачански са притеснени за него

Грозна мълва за актьора Калин Врачански обикаля актьорските среди. Усилено се говори, че звездата е минала на отсрещния бряг. Публична тайна е, че Калин Врачански има хиляди обожателки, които са готови на всичко, за да им обърне внимание. Въпреки това той не поглежда нито една от тях. Калин Врачански не само, че не се заглеждал по жени, но и избягва да общува с представителки на нежния пол, разкриха негови колеги.

Откакто актьорът се раздели със своята приятелка Силвия, той се промени. Колегите му приемат поведението му като странно и типично за мъже, които поддържат близки отношения само с представители от техния пол. Този слух обикаля от известно време актьорските среди.

Калин Врачански

Грозен слух се носи за Калин Врачански

Съмненията, че Калин Врачански е преминал на отсрещния бряг, се засилват още повече от факта, че напоследък той е забелязван единствено в компанията на господин, които е известен с това, че е от обкръжението на Камен Воденичаров.

Публична тайна е ориентацията на шоумена, за когото от години се знае, че си пада по представители на силния пол.

Дори и слуховете за Калин Врачански да се окажат неверни, на него ще му коства много време и усилия да докаже на колегите си, че това не е така, тъй като вече трета година той е засичан единствено в мъжка компания, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар