Принц Хари отново скандализира кралското семейство!

0
4.5/5 - (2 votes)

Принц Хари отново скандализира баба си кралица Елизабет!

Поп дивата Кейти Пери е известна с предизвикателната си визия и страстта си да комбинира цветовете по себе си. 29-годишната певица отдавна има топли чувства и ги демонстрира към англичаните. За Деня на благодарността тя е поканила да я придружи на почивка в Маями и принц Хари, което отново скандализира кралското семейство.

Певицата е свободна, тъй като наскоро се раздели с приятеля си диджея Дипло. В началото на годината американката се раздели и с колегата си Джон Мейър, въпреки че преди това той й предложил годежен пръстен.

принц Хари
Принц Хари се залепи за скандалната Кейти Пери, за ужас на баба си

Затова палавата певица покани вторият син на престолонаследника на британската корона принц Чарлз – принц Хари на екзотичната ваканция.Но тя не го е направила директно, а чрез свои общи приятели, за да не изглежда, че го кани на среща. Обичащият забавленията внук на кралица Елизабет II не е от кротките. Четвъртият по ред на наследяване на британския престол принц Хари също скоро се раздели с приятелката си Кресида Бонас. Момичето се занимава с маркетинг в столицата на Великобритания – Лондон. Баща й е предприемач, майката е аристократка и бивша манекенка.

Шавливият принц Хари бе изловен от папараци както „родителка го е родила” след запой в супер луксозен хотел, до жена без конец по себе си. Рижият претендент на престола, който през септември ще закове кръгла годишнина, е решил да празнува 30-я си рожден ден в американския град Лас Вегас. В града на порока принц Хари най-вероятно ще приеме офертата за тържеството си в хотела на милиардера Стив Уин. Собственика на хотела е уверил британския принц, че ще вземе всички необходими мерки за неговата сигурност и това на приятелите му. Внукът на кралица Елизабет Втора иска да е абсолютно сигурен, че купонът по повод кръглата му годишнина ще е напълно обезопасен както за него, така и за кохортата от знаменитите му приятели, които той ще доведе там.

Дали принц Хари ще приеме и предизвикателната оферта на изкусителната Кейти Пери е въпрос на време. Засега от двореца няма никакъв отговор за отправената неофициална покана към брата на принц Уилям.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.