Гадателката на Берлускони е убедена, че партиите в България ще бъдат принудени да преговарят, за да съставят правителство

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова заяви, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите избори. Пред ТВ7 гадателката на Берлускони е категорична, че ГЕРБ ще бъде партията, която ще управлява страната. Те обаче няма да могат да съставят самостоятелно правителство, а ще бъдат принудени да потърсят коалиционни партньори.

[caption id="attachment_411701" align="alignright" width="300"]Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова[/caption]

Това ще доведе до безпрецедентна ситуация - всички политически сили - ГЕРБ, ДПС, БСП, а също и България без цензура, ще седнат заедно, за да преговарят за бъдещия кабинет, убедена е Стефанова. Според нея тази среща все пак ще доведе до изглаждане на различията между тях и повеждането на България в нова, по-добра посока.

Гадателката на Берлускони вижда и жена, която ще оглави БСП. Теодора Стефанова смята, че Сергей Станишев все пак ще подаде оставка като лидер на червените и ще се отдаде на кариерата си в европейската политика, научиха от ПИК.

Спорната знаменитост прогнозира още, че Николай Бареков ще се превърне във водещ фактор в българската политика с партията си България без цензура.