Тайни общества: Кои са истинските владетели на света Преглеждания: 144634

Масоните са една от първите тайни организации решаващи съдбата на света
9
3.9/5 - (16 votes)

Тайни общества владеят света, вижте групите, които контролират световния ред

Ако си мислите, че уж избраните демократично от народа президенти, премиери и министри управляват света, грешите. Седем тайни общества контролират целия свят и взимат решения за живота на милиарди човешки души всеки ден. Повечето им лидери предпочитат да стоят в сянка, далеч от прожекторите. Но през вековете силата на тези организации е станала толкова голяма, че е невъзможно да останат в сянка. Вижте кои са те.

1. Масони

Масоните са една от първите тайни общества решаващи съдбата на света
Масоните са една от първите тайни общества решаващи съдбата на света

Лидерите им са в сянка, а името на главния зидар в ложата се произнася много тихо и само вътрешния кръг знае кой стои начело на най-мощната организация в света. Тайно общество с хилядолетна история, наследило богатствата на тамплиерите и едно от най-дискретните, масоните първоначално са учени и алхимици, а днес предимно политици. Любопитен факт е, че в ложата на зидарите жени не се допускат, а членовете имат много правила и свое тайно ръкостискане.

2. Илюминати

iluminati

Със сигурност през последните десетилетия тази организация е смятана за най-зловещата групировка, която може да съществува на земята. Теоретично всички членове са в заговор за унищожаване на планетата. Те предизвикват катастрофи, икономически кризи, създават смъртоносни вируси и общуват с мистични сили. Доказателства няма, но в последните години, членовете на организацията започват да излизат от затъмнението, в което се бяха поставили последните десетилетия. И им става все по-трудно да останат скрити.

3. Череп и кости

cherep

Може и да ви звучи абсурдно, но един таен студентски клуб създаден през 1832 година в Йелс се превръща в доста опасно сборище, което по случайност обединява редица американски президенти. За клуба се говорят открай време истории за редица смущаващи ритуали, някои от които направо ще ви изправят косите. Неслучайно е в групата на най-опасните тайни организации, в които членуват властелините на света.

4. Розенкройцери

rozenk

Тайната организация създадена през 15 век от Кристиян Розенкройц в Германия, допреди два века бе почти неизвестна на света. Привидно участващите в нея са учени и философи, които имат свое виждане за развитието на света, но се смята, че са отделили се от илюминатите и масоните личности, които имат съвсем друга позиция за контрол над земята. Познати са още и като братството на кръста от рози.

5. Билдерберг

club

За да влезете в този клуб, трябва да разполагате с две неща — да умеете да мълчите, но наистина да умеете мълчите дори да ви измъчват и да разполагате с пари — много, много, много пари.

Един от най-елитните клубове в света, групата на билдербергерите е изключително затворена. Те не обичат да се афишират, срещат се веднъж годишно на тайна конференция в най-луксозните хотели в света и ако се вярва на историите, от тях зависи съдбата на планетата. В известен смисъл има доза истина в това — в клуба на билдербергерите влизат само и единствено най-богатите и влиятелни хора в света на бизнеса и политиката.

6. Протоколи на ционските мъдреци

През 1920 година Хенри Форд публикува в един от своите вестници серия руски документи, под надслов „Протоколи на ционските мъдреци“. Много бързо се разпространява слуха, че те са част от папка с документи, разкриващи заговор за завладяването на света. Всъщност това е антисемитски памфлет, който има претенции да описва еврейски и масонски заговори за завладяване и контрол на света.

7. Тамплиери

Tamplieri

Мислите си, че тамплиерите или „бедните рицари на Христа и Соломоновия храм“ са изчезнали безследно? Да, ама не! Имаме изненада за вас. Организацията, за която се смята, че е загинала с Жак дьо Моле заради папа Климент V, всъщност е жива. И поддържа най-големите банкерски компании в Европа. А и в света.

Нека ви напомним, че през средните векове, Ренесанса и дори по-късно, те са кредиторите на крале и императори. Какво по-подходящо занимание за наследниците им през 21 век, от това да управляват световните пари чрез банките си? Но категорично се разграничават от съвременните масони, които водят началото на организацията си именно от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

9 коментара
 1. Erhi SH казва

  Maliiiii………………….

 2. Ала Бала казва

  Дори и малки неточности пораждат съмнение в истинността на цялото, затова не трябва да се допускат, ако искаш да ти вярват.
  Хенри Форд е написал книга за евреите, която се е давала безплатно към всяка продадена негова кола, но Протоколите са излезли 40 г. по-рано, и е имало много догадки кой е автора им.
  Един австриец е синтезирал въпроса като е казал, че не е важно кой е написал книгата, а това, че в нея са обобщени основните черти от характера на евреите, и техните похвати и методи.

 3. Miroslav казва

  Общуват с извънземни. Масоните които почитат децата на Адам и Лилит са бяла ложа. Масоните които почитат децата на Адам и Ева черна ложа Масоните който почитат децата на Адам и Лилит се наричат сатанисти.Децата на Адам и Лилит имат ритуал на който колят Исус.Децата на Адам и Ева също имат ритуал на който колят хора.два рода владеят галактиката за други място няма и по другите галактики няма място за други

 4. Rambaldievskievichus казва

  Килкото и да се пънете, колкото и да се чанчите (ха-ха), няма да успеете да ни премахнете! Смотани, нещастни човечета!…

 5. Miroliub казва

  Мирославе, какви са тия глупости и измислици, които си писал? Няма такова нещо, близо си, личи си, че нещо си чел, но чети повече книги и ще разбереш истината.

 6. Радо казва

  Извинете ме, но според вас коя е истината за хората заграбили 91% от световното богатство заключено в няколко американски банки? Хора пазещи СВЕЩЕННИ тайни под съмнителни тайни обреди вричайки се в демони и дявола и надвиснал сатър над врата…Според мен хора жадни за световна власт и пари, далечни на всякакви морални ценности и хуманизъм..Те са извън законите на обществото и разполагат с благата му.А някои пита ли Ви дали вие сте съгласни с едно или друго тяхно решение?…И всичко това в епоха на демокрация и зачитане на човешките права…Манипулиране на хората и погазване на човешкото достойнство, това е истината господа…
  Милена

 7. Rado казва

  Не Господине, обикновените хора създаващи благата не са нито малки, нито жалки, те са творци и създатели.Такива са тези които се възползват от тях, но без тях останали сами те са именно и малки и жалки….. Затова не се пънете Вие да се чудите как да ги лъжете, крадете и манипулирате….

 8. Miroslav казва

  Не съм го прочел казаха ми.Това с коленето е можело да го пропусна защото не е важно ,но така и така съм го написал.То се е случвало във военната сфера на Лилит(майката на Сатаната).Исус е имал армия от клонинги вдигнал е успешен бунт ,не е искал да се махне от галактиката и се е бил до последно.Вероятно затова не го харесват.Като предполагам че е възможно от 7-8 години да е спряла да го прави.

 9. Miroslav казва

  Това за децата на Адам и Лилит и децата на Адам и Ева не съм много сигурен, но за това което се е случвало във военната сфера на Лилит съм почти сигурен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.