Николета Лозанова се съсипа

Гласувайте за статията

Николета Лозанова плаща твърде висока цена за манията си да бъде красива

Съпругата на Валери Божинов – Николета Лозанова се обезобрази напълно. В преследване на манията си да бъде красива и да изглежда перфектно, плеймейтката прекали с процедурите за изкуствено потъмняване на кожата. Плеймейтката посегна на младостта си, нанасяйки сериозни поражения кожата си от всекидневното посещение на солариума.

Кожата на съпругата на Валери Божинов е покрита с бели петна, които вече й е все по-трудно да скрие. Не закъсняха и бръчките. Николета Лозанова вече е изпаднала в ужас от появата на първите бръчки не само по лицето, но и по ръцете и деколтето й.

Заради прекаляването със солариума на Николета Лозанова ще й се наложи да посегне по-рано не само към антиейдж козметиката, но и козметичните процедури за подмладяване.

Николета Лозанова

Николета Лозанова съсипа кожата си

Наскоро Николета Лозанова се снима в реклама на известна марка за дрехи, с което си навлече гнева на верните клиентки на марката. Дамите, които до сега са се доверявали на известната марка, са на път да я заменят с друга. Причината за гнева им е, че Николета Лозанова рекламира дрехите, които носят.

Дамите са категорични, че не искат да облекат дрехи,които Ни Ло рекламира. Клиентки на известната марка са убедени, че Николета Лозанова не е най-подходящото рекламно лице.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар