Елена Кучкова излъга за аферата си с депутата

Гласувайте за статията

Елена Кучкова скандализира

Плеймейтката Елена Кучкова за преден път заложи на скандалната реклама. След изборите огнената блондинка заяви, че тя и приятелят й имат важна причина да отпразнуват резултатите от вота. На 25 май тя публикува снимка с две бутилки скъпо шампанско, всяка от тях струваща 150 лева.

Елена Кучкова заяви, че този ден е изключително важен за нея и половинката й. Съмненията веднага паднаха върху младия политик, разбивач на женски сърца от ВМРО – Ангел Джамбазки. Той си спечели почетното второ място в листата на Николай Бареков, което му гарантира пост в европарламента.

Елена Кучкова

Елена Кучкова заяви, че има връзка с депутат

Депутатът, стряган за гадже на Елена Кучкова, избухна. Той отрече, че има нищо общо с плеймейтката, заявявайки, че двамата дори не са виждали никога. Ангел Джамбазки написа във фейсбук, че не желае името му да се свързва с това на Елена Кучкова. Той заяви, че тези слухове нараняват други хора, които имат важна роля в живота му и държи на тях, пише ПИК.

За сега Елена Кучкова все още не е коментирала изказването на предполагаемия си любим. Още след като избухна скандала Джамбазки заяви, че няма нищо общо с плеймейтката. Тогава форумите бяха заляти от коментари. Част от потребителите не повярваха на депутата, а други са убедени, че той се срамува от любимата си и за това отрича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар