Емил Каменов харчи наградата си по болници

Гласувайте за статията

Противно на слуховете, Емил Каменов не е профукал наградата си от „Къртицата“ за скъпо возило

Емил Каменов съвсем заслужено си спечели наградата в „Къртицата“. Може би той е единственият риалити герой у нас спечелил наградата си по толкова честен начин. Докато беше в „Къртицата“, никой не разбра за нещастието, което го мъчи. Бащата на Емил Каменов страда от тежко заболяване. Лечението на болния му родител е много скъпо. Емил Каменов сппдели, че ще похарчи останалата част от наградата за лечението на болния си родител.

Гардът не сподели проблема си в риалитито, както правят повечето участници, надявайки се, че състраданието на зрителите ще ги изстреля на финала.

Емил Каменов

Емил Каменов ще плати лечението на болния си родител

Емил Каменов опроверга слуховете, че е изхарчил цялата сума, която спечели за кола. Той сподели, че возилото, което си е купил не е толкова скъпо и е втора употреба. Победителят в „Къртицата“ сподели, че останалата част от парите ще похарчи за лечението на баща си.

Емил Каменов сподели, че наградата не го е променила по никакъв начин. Той допълни, че ще продължи да работи като охрана. Емил Каменов зави, че поддържа прекрасни отношения с останалите участници от „Къртицата“. Той каза, че двамата с Бориса Тютюнджиева са изгладили недоразуменията помежду си и тя няма да го съди, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар