Лошо: Вижте какво сполетя Деян Неделчев – Икебаната!

Лошо: Вижте какво сполетя Деян Неделчев – Икебаната!
3.75 (75%) 4 votes

Икебаната призна страховете си, започнал да се тресе!

Присмехулникът на българската естрада Деян Неделчев, по-известен с прозвището Икебаната, има доста здравословни проблеми. Той не спря да се гаври и подиграва с много от корифеите в музиката, както и с колегите си изпълнители. В едно от последното му парчета „Чалга” той се снима с руса перука и подобно на изкусителките в поп фолка имитира техните превзетости и капризничене.

Но Икебаната се е стреснал от състоянието на здравето си. Той почувствал треперене в ръцете и краката си. Вместо да отшумят, тези симптоми се засилвали. Стигнало се дотам, че Икебана започвал да изпуска от ръцете си чинии, чаши и изобщо всичко, което съумее да хване в ръцете си. Дори се стигнало дотам, че той на няколко пъти се спънал и щял да си „премери ръста” на улицата. Последвалите „опити за летене” накарали певецът сериозно да се замисли и да вземе мерки за влошеното си здраве.

Икебаната

Икебаната започна да изпуска предмети от ръцете си, положението е зле

Деян Неделчев получи прякора си Икебаната от заглавията на една от неговите песни. Той твърди, че не изнася представления в нощни клубове и дискотеки, защото те са „окупирани” от чалга певците и затова никой друг не може да припари до там. Музикалната кариера ексцентричният певец Икебаната е развивал дълги години зад граница. С парчетата си той осмива всичко, което е пародийно и попада под „прицела” на твореца.

Но стресът, както и нощният живот на високи обороти са се отразили зле на ексцентрика. След като започнал да му треперят и краката Деян Икебаната решил да се заеме сериозно с проблема. За целта той посетил специализирана софийска клиника, където се лекуват предимно заболявания на нервната система. За да не бъде припознат, той се дегизирал с подходящо облекло и с бастун в ръка, но въпреки това певецът бил разконспириран от познавачите. Тайната му лъснала и той не успял да се скрие. Въпреки че Деян Неделчев – Икебаната се прикривал и не желаел близки и приятели да разберат за основателните тревоги около здравния му статус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лошо: Вижте какво сполетя Деян Неделчев – Икебаната!”

 1. Nedjlko Grozev

  юни 03. 2014

  Според китайският философ Нън Пън Гън ,когато някой изнесе лоша лъжа за друг,тя неменуемо се връща като истина върху автора.

 2. Ilmoro Pavel

  юли 29. 2015

  Добре е човек да не е намесва в живота на другите, особенно когато не му е дадено по съдбе.Това всеки го знае и без да е философ. Това което не се знае, е за такова действие винаги се постига предупреждение от духа на човек, което рано ило късно се изпулнява от неговия мозък. Когато човек успее да се откаже навреме от своите действия в миналото понякога испява да преодолее постигналото го зло.
  На Деян пожелавам да постигне освобождаването си от стореното на други. Това е неговия път в идното.
  Здраве и дълъг живот.
  Павел.

Добавете коментар