Чудо: Купидон застреля голямата Лили Иванова!

Любовта застигна и великата Лили Иванова
0
5/5 - (1 vote)

Лили Иванова била лудо влюбена в своя шофьор!

Любимата фраза на естрадната ни прима Лили Иванова, че „Любовта никога не е в повече”, категорично важи за нея. Певицата с уникалния глас отново е подвластна на лъка на Купидон. Изпълнителката на „Стрелките” е влюбена. В своя шофьор, който е с около четиридесет години по-млад от работодателката си.

Известно е, че кубратската певица си пада по по-свежи мачовци от нея. Но за любовта няма граници, не важат и възрастови ограничения. Въпреки че двамата усилено криели тръпката си, наблюдателни хора от антуража на звездата са открили забежката на примата. Когато била по участия и отсядала в различни хотели Лили Иванова държала стаята на шофьора да бъде до нейната. Звездата на българската сцена обяснявала, че това е момче за всякакви поръчки, но копнеела да е близо и до нощните му походи и в леглото й.

Лили Иванова
Любовта застигна и великата Лили Иванова

Освен мъжете, които са преминали през нейната спалня Лили Иванова твърди, че обича музиката и тишината повече от всичко на света. За първото е ясно, тъй като дори и на тази възраст тя няма сили нито да се откъсне от сцената, нито да зареже любимото си занимание. И не само това. Доайенът на българската естрада подготвя и националното си турне в България ,което ще стартира на 3 юни от град Плевен.

Лили Иванова обича да има до себе си мъжко рамо, но на по-свежи мъже от нея. Тя не отказва ласките им, твърдят близки до обкръжението на примата. Но както пее в песните си, тя по-скоро страда и се раздава, отколкото да се радва изцяло на истинската любов. Предишните й връзки и последвалите изневери красноречиво потвърждават това. Все пак като човек на изкуството ненадминатата певица на българската естрада си има и своите странности, като едно от тях е винаги до нея да бъде жребец, който да топли не само леглото, но и сърцето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.