Честито: Владимир Кличко извоюва най-голямата си победа в живота! Преглеждания: 13762

0
5/5 - (1 vote)

Владимир Кличко извоюва най-голямата си победа в живота!

Сладката американска актриса Хейдън Панетиер ще става майка. 23-годишната русокоска отново е с гаджето си големия боксьор Владимир Кличко. Двамата се разделят през 2011 година, но след това отново искрата на любовта пламва между тях и те изглеждат повече от щастливи. И готови да станат родители. Русото миньонче е излъчва невероятно щастие в обятията на световния шампион по бокс, а и той също сияе от доволство и радост.

Годежът между американската актриса и световния шампион по бокс в тежка категория от Украйна направиха годеж в края на миналата година.

Красавицата е позната на българския зрител от ролята си във филма „Герои”.

Владимир Кличко
Владимир Кличко чака бебе от чаровната Хейдън

За холивудската звезда и за големият спортист Владимир Кличко, който е с петнадесет години по-възрастен от нея това ще е първият им наследник. Връзката на известната двойка премина през сериозни трудности, но успя да се справи с предизвикателствата и сега двамата влюбени са отново заедно и по-щастливи от всякога.

Хейдън Панетиер е имала изключително трудно детство. Когато е в крехката тийнейджърска възраст, на 18 години баща й е в затвора. Той е арестуван, тъй като е упражнявал юмруците си върху родната й майка, неговата съпруга. Днес американското русо изкушение твърди, че нейните родители по принцип са добри хора, но явно не са родени един за друг. Въпреки това тя е щастлива със своята половинка. Актрисата разкрива, че на този етап подготовката за бъдещата й сватба с Владимир Кличко е стопирана. Причината е заради случващите се неблагоприятни събития в родината на любимия й мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.