Татко мечта: Вижте какво правят Асен Блатечки и Катя! Преглеждания: 7105

Асен Блатечки и малката Катя се разбират страшно добре
0
5/5 - (1 vote)

Асен Блатечки прави всичко възможно, за да не усети Катето липсата му!

Като не успя да се покаже като примерен съпруг, Асен Блатечки реши да се затвърди добър родител. За да замаже положението, че отиде при друга жена и че ципът му е доста хлабав, той решил да се покаже като готиния татко, който разрешава всичко.

Разбира се, дъщеря му Катерина, която е в лабилната тийнейджърска възраст го обожавала и заради това, че именития й баща Асен Блатечки й разрешава всичко, включително и да яде нездравословна храна. Момичето, като много на нейната възраст не я вълнували толкова консумацията на моркови и плодове и зеленчуци, а обичала сладкото, както и чипсовете. Именно с такава храна в количката бяха забелязани нощният блян на девойките и не само, заедно с поотрасналата му дъщеря от първата му съпруга. Хулиганът на българското кино, който загърби 14-годишния си брак заради красивата моделка Диляна Попова и от която очаква втората си рожба, се забавлявал доста с дъщеря си, докато пазарували. Асен Блатечки все още не е запознал щерка си със втората си жена, но най-вероятно затова пръст имала самата наследница на актьора.

Асен Блатечки
Асен Блатечки и малката Катя се разбират страшно добре

Асен Блатечки и двете му семейства са сред най-одумваните в съвременното ни общество. Клюката носи, че артистът един път имал намерение да намери отново сигурен пристан при първата си съпруга, която успешно се справяла с „чепатия му, инатлив” характер, друг път, че непрекъснато пърхал около бременната манекенка и не отделял време на бившата си. Според мълвата, заради тази дилема Асен Блатечки бил се стопил до неузнаваемост и витаел незнайно къде, когато бил на работната площадка. Непрекъснатите сплетни около него и Диляна Попова принудила бащата на хубавицата да посъветва новото семейство да емигрират и потърсят препитание зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.