Емануела – снаха на Братя Диневи

Гласувайте за статията
Емануела се залюби с наследника на милионера Динко Динев

Падна завесата на мистерията над новия мъж в живота на Емануела. Фолкзвездата, която съвсем скоро се разведе със съпруга си, върти бурна любов с най-големия син на бургаския олигарх Динко Динев. Информацията разпространи „Уикенд”, като гарантира, че е 100-процента сигурна.
Половин година, след като официално прекрати брака си, тези дни Емануела заложи бомбата. Певицата намекна, че от половин година се носи върху любовни облаци, но за да не се спекулира с новата й връзка, потули в мистерия самоличността на мъжа до себе си. „Дори съм сигурна, че това ще е любовта на живота ми” – драсна фитила изпълнителката на „Запознай я с мен”.

Емануела

Емануела забърса милионерски наследник

По всяка вероятност заварката между Емануела и един от най-богатите ергени в страната е станала в последните месеци на миналата година, но са се укривали упорито, тъй като по това време още вървеше процедурата по развода с Никола.
Новият мъж до певицата Димитър е от единствения засега брак на Динко Динев с първата от многото му жени – Нели. Димитър има брат Георги. Двамата са завършили Кембридж и вече активно участват в семейния бизнес на Братя Диневи. Трудно е да се каже един ден какъв дял ще получи новият избраник на Емануела от империята на братята милионери. Семейството им е като разграден двор и вече трудно се изчисляват точния брой на наследниците – отбелязва изданието. Само Динко Динев има 6 деца от 4 жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар