Колегите му в шок: Какво се случи с Калин Сърменов?! Преглеждания: 47159

Калин Сърменов не е същият човек, който беше
0
3.7/5 - (3 votes)

Колеги се тревожат за състоянието и зависимостта на Калин Сърменов!

Калин Сърменов съвсем го е закъсал. Той прекалява с чашката и не само това, но си позволява да идва на работа добре наквасен. И почти постоянно да закъснява. Екранната му партньорка Алис Сърчаджиева в „Денсинг старс“ е пропищяла от неговите издънки. Той често се държи неадекватно и пуска врели-некипели, напълно неподходящи за случая. От него не са доволни нито продуцентите, нито режисьорите. Просто го търпят донякъде от съжаление, но това, че той неглижира както задълженията си, така и своята акуратност зле ще се отрази на имиджа му впоследствие.

Калин Сърменов стана известен с прозвището Милото от сериала по Би Ти Ви „Седем часа разлика”. Там актьорът се превъплъти в ролята на изискан мафиот, който завинаги спечели сърцата на милионите си зрители.

Калин Сърменов
Калин Сърменов не е същият човек, който беше

Но в „новата си роля” Калин Сърменов съвсем го е закъсал. Той се движи с вечно провисен поглед, унил, дори неглижира външния си вид. Калин Сърменов се е превърнал в едно мрънкащо и хленчещо същество, непрекъснато изпадащо в депресия и единственото спасение намира в чашката, недоволстват негови колеги. Сривът на актьора се случил, когато Калин Сърменов бил уволнен като директор на Сатиричния театър. Оттогава той не същият, твърдят близки до него.

След като залитнал здраво по чашката актьорът се оплаквал, че все по-малко му давали роли и на вратите, които почуквал в повечето пъти му отказвали благовидно, но все пак не го приемали. В това състояние Калин Сърменов обирал само негативи. Върхът на стремглавото му препускане надолу са снимки, които той си е постнал в социалната мрежа с неизменната чаша под ръка. А форумци са побързали да го скастрят, че гологлавият актьор отново е наквасен и му препоръчват да се вземе в ръце иначе го чакат куп неприятни неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.