Деян Донков и Радина Кърджилова отново в раздор Преглеждания: 14028

Деян Донков и Радина често си спрятат скандали
0
Оценете този post
Деян Донков поставил ултиматум на ревнивата си приятелка

Деян Донков и Радина Кърджилова пак нашумяха в медиите със своите скандали. За последно двамата си спретнали ужасно грозен и шумен скандал в нощта на „Аскеерите”. Актьорът и звездата от „Стъклен дом” се сдърпали като представители на ромското етническо малцинство в Народния театър. Там бил купонът след раздаването на статуетките, алтернатива на традиционните „Икари”.
В началото всичко било наред, актьори и техни почитатели се черпили с алкохол, хапвали коктейлни хапки и, общо взето, се забавлявали. Деян Донков прекарал твърде много време в компанията на млада и все още неизвестна актриса. За емоционално нестабилната и болезнено ревнива Радина тази картинка била предостатъчна, за да превърти.

Деян Донков
Деян Донков и Радина често си спрятат скандали

Без да се смущава или съобразява с факта, че наоколо е пълно с хора, Радина Кърджилова скочила и започнала да крещи на Деян Донков и за го блъска в гърдите. Вместо да се притесни, Динката контраатакувал. Развикал се на половинката си и я нагрубил. На всеослушание й обяснил, че ако не престане със сценките на ревност, щял да я зарежи и тя никога повече нямало да го види. Радина едва сдържала сълзите си, врътнала се и избягала навън.
Това не е първият голям скандал, който си спрятат Деян Донков и Радина. Говори се, че преди 2 години актьорът така пребил приятелката си, че дори й строшил зъби. Въпреки перипетиите в отношенията им, връзката им се пази вече няколко години. Последните слухове около Деян Донков и Радина са, че тя е бременна, а той ще стане баща за втори път. Актьорът има син от актрисата Анастасия Ингилизова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.