Внезапно спиране на тока преди финала на България търси талант за малко да провали шоуто

Косара Цонева от България търси талант за малко да пострада по време на последната репетиция преди финала на шоуто. Талантливото момиче тъкмо репетирало за изпълнението си, част от което включвало висенето й на трапец над сцената. Заради внезапно спиране на тока обаче момичето си останало там като едва се задържало да не падне.

[caption id="attachment_411580" align="alignright" width="300"]Косара от България търси талант Косара от България търси талант[/caption]

Наложило се хора от екипа да я свалят с кран, разкриха от бТВ. Друг от участниците - Бехайдин Симеонов, също за малко да се контузи. Самоукият танцьорр с мъка се задържал върху сцената и единствено бързата намеса на човек от екипа предотвратила сакатлъка. Липсата на електричество се отрази и на стилистите и гримьорите, които буквално бяха изправени на нокти, чудейки се как ще справят с визията на всички участници в България търси талант, а също и на журито, за по-малко от час след пускането на тока.

Причината за внезапното прекъсване на електричеството се оказаха проливните дъждове, които буквално удавиха София в понеделник вечерта. Въпреки трудностите обаче, финалът на България търси талант премина гладко, доволни са от екипа, научиха от БЛИЦ.