ГЕРБ разливат шампанско пред Парламента след победата (Снимки)

ГЕРБ разливат шампанско пред Парламента след победата (Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

ГЕРБ спретнаха импровизиран купон по случай паметната си победа над БСП

ГЕРБ вдигнаха импровизиран купон пред сградата на Народното събрание. Повод за партито очаквано е победата на бившите управляващи над настоящите на проведените тази неделя избори за Европейски парламент. Очевидно е, че огромната преднина, с която ГЕРБ отвяха основните си конкуренти, се е отразила повече от добре на настроението в партията на Бойко Борисов.

ГЕРБШашардисани софиянци разказват, че тази вечер, след продължилото над седем часа заседание в Парламента, цял куп лица на ГЕРБ излезли пред Народното събрание и започнали да разливат шампанско. Сред тях бяха и най-верните хора на Бойко Борисов – Цецка Цачева, Димитър Главчев, бившата министърка на здравеопазването Деси Атанасова и естествено екс министърът по еврофондовете и настоящ водач на листата на ГЕРБ за евровота – Томислав Дончев.

Те се присъединиха към протестиращите срещу кабинета и не пропуснаха да почерпят с шампанско всички около себе си. Поведението им обаче раздели хората на две. Някои от протестиращите изказаха неодобрение, изтъквайки, че мястото на депутатите от ГЕРБ не е там. Други обаче им се зарадваха от сърце и се снимаха с тях като със звезди, видяха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар