Красимир Попов - бащата на станалата скандална Диляна Попова, се оплаква от общината в родното Гулянци

Красимир Попов - таткото на Диляна Попова, се оплака от общината в родното си сели Гулянци. Бащата на моделката, която успя да отмъкне Асен Блатечки от жена му и дори забременя от него, недоволства, че бил неправомерно глобен преди няколко дена.

[caption id="attachment_411567" align="alignright" width="300"]Красимир Попов - бащата на Диляна Попова Красимир Попов - бащата на Диляна Попова[/caption]

Случката се разиграла преди няколко седмици, когато Красимир Попов решил самоволно да окастри няколко от клоните на дърво, намиращо се в двора на автосервиза му. Според закона обаче бащата на Диляна Попова нямал право на своя глава да реже клоните на дървото и е длъжен да уведоми общината, от където да свършат тази задача. Заради това общински служител дошъл при Красимир Попов, за да му връчи акт за глобата.

Според потърпевшия обаче отношението на общинарите е тенденциозно и несправедливо към него. "Нямат ли си по-важни проблеми да решават, че се занимават с някакви отрязани клони", възмущава се таткото на манекенката.

Според него проблемът се крие в самия кмет на селото, който му имал зъб заради различните им политически предпочитания, научиха от ПИК.