Животът на Лютви Местан е в опасност?

Животът на Лютви Местан е в опасност?
5 (100%) 1 vote

Увеличиха охраната на Лютви Местан

Прави впечатление, че председателят на ДПС Лютви Местан е заобиколен от внушителен брой охранители.

Този факт е в резултат на новия сигнал, който е бил получен в службите за сигурност.
Шефовете на Национална служба „Охрана” са осигурили четирима охранители на Лютви Местан, които го придружават неотлъчно.
Днес по време на излизането му от сградата на парламента, пред лидера на ДПС бе издигната стена от бодигардове.

От бившата служба УБО са увеличили осезаемо и броя на автомобилите, с които Лютви Местан се придвижва от една точка до друга.

Увеличиха охраната на Лютви Местан

Увеличиха охраната на Лютви Местан

Докато до преди няколко дни политикът се возеше в служебен „Мерцедес“ С-класа, то той вече може да бъде забелязан да се качва в луксозен „Мерцедес“ S-класа, който неотлъчно е ескортиран и от пилотно „БМВ“.
Национална служба „Охрана” започна да охранява лидера на ДПС Лютви Местан, тъй като съгласно законовите разпоредби са длъжни да осигурят сигурността на дадено политическо лице, когато срещу него е отправена заплаха за живота.

Според информация на pik.bg, животът на Местан е застрашен.
Службите за сигурност са се заели с проверката на нова степен на заплаха срещу Лютви Местан.
От службите за сигурност обаче категорично отказват да дадат повече информация по случая, тъй като е секретна.
На своя ред пък лидера на ДПС подчертава, че няма афинитет към охраната и я ползва не по негово желание, а по необходимост.
Лютви Местан дори приел по изключително хладнокръвен начин фактът, че трябва да бъде охраняван по 24 часа в денонощието.

Въпреки нежеланието си, Местан все пак постъпил разумно и се съобразил с наставленията, които са му били дадени от ръководството на Национална служба „Охрана”.
По-рано днес депутатът от ДПС Йордан Цонев заяви пред камерите на Българската национална телевизия, че думите на Местан са били извадени от контекста, допълвайки, че основният мотив е, че от миналата година страната ни се намира в сериозна политическа криза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар