Мартина на Слави крие тежка съдба

Гласувайте за статията

Животът на Мартина на Слави никак не е бил лек

Мартина на Слави белязана завинаги от нещастието, което я сполетяло като малка. Като дете бъдещата балерина ставала постоянно свидетел на скандалите у дома между нейните родители. Когато е на 7 годинки, двамата се развеждат. От тогава Мартина на Слави не е виждала баща си. Той създал семейство с друга жена и пренебрегнал напълно задълженията към първородната си щерка.

Човекът, който оказва най-голяма подкрепа в този труден момент на малката Мартина и нейната майка, това е баба й по майчина линия. На практика тя е изгледала Мартина и се погрижила нищо да не й липсва. През 1990 година бабата на Мартина се оказва една от най-богатите варненки.

 Мартина на Слави

Мартина на Слави е израстнала без баща

Благодарение на реституцията тя си връща хиляди декари земи в Златни пясъци и в центъра на Варна. Мартина на Слави е единствената наследница на несметните богатства на своята баба. Знаейки това, Слави Трифонов е спокоен, че балерината не е с него заради богатството му. Но въпреки това двамата така и не се решават да сключат брак. Наскоро Мартина на Слави навърши 32 години, а шоуменът стана на 48 години. Но въпреки това двамата не бързат и предпочитат да се насладят на любовта си.

Именно Слави е причината любимата му да завърши 3 висши образования.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар