Емилия с тежък удар срещу Анелия

Гласувайте за статията

Този път Емилия не се вживя в ролята на жертва

Емилия определено не пропуска възможност да захапе колежката си и бивша съпруга на Коко Динев – Анелия. Настоящата половинка на футболния бос за пореден път доказа, че таи лоши чувства към конкурентката си. Въпреки твърденията, че двете отдавна са заровили томахавки Емилия отново нанесе удар на Анелия.

Пайнерката, която гостува в предаването на Константин Филипов по ТВ7 заяви, че връзката й с Коко Динев доказва само едно – всички жени преди нея са били еднодневки и играчки, които не са успели да задържат вниманието му дори и година.

Емилия визира и Анелия в това свое изказване, въпреки че отново потвърди, че двете са изгладили недоразуменията помежду си, но въпреки това никога няма да станат приятелки. Тя сподели, че Анелия е поздравила Коко на именния му ден.

Емилия

Емилия захапа Анелия

Емилия коментира и отношенията си с Нелина, заявявайки, че междутях двете никога не е имало проблем. Блондинката не пропусна възможността да подчертае, че казаното не се отнася за Анелия, с която дълго време имала противоречия.

Емилия заяви, че тя е единствената жена, която е успяла да спечели сърцето на Коко Динев. Тя отрече слуховете, че има пластични операции на лицето. За финал Емилия заяви, че синът й Иван е много възпитано дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар