Асен Блатечки вехне ден след ден

Гласувайте за статията

Асен Блатечки продължава да слабее

Актьорът Асен Блатечки изживява тежко обратите, които съдбата му поднесе през последните няколко месеца. Той изостави съпругата си Екатерина след 12 години съвместен живот заради новата си тръпка Диляна Попова. Проблемите, които Асен Блатечки има с двете си жени, са причината за начина, по който той изглежда в момента. Само за два месеца актьорът отслабна драстично.

Колегите му разказват, че той почти не се храни от нерви. Макар, че отчаяно прави опити да скрие, това което му тежи, повече от ясно е, че угризенията го измъчват и не му дават миг покой. Асен Блатечки се тревожи за дъщеря си и най-вече как ще се отрази на психиката й факта, че той е предпочел любовта пред семейството си.

Много често приятелите му го питали дали чувства угризения към семейството. Актьорът отговарял единствено, че понякога сърцето не се вслушва в разума и решава вместо него.

Асен Блатечки

Асен Блатечки е в депресия

От своя страна бременната Диляна Попова постоянно притискала актьора. Тя не можела да приеме факта, че трябва да дели вниманието му точно сега с жена му и дъщеря му.

Синеоката красавица искала Асен Блатечки да насочи вниманието си изцяло към нея и към детето, което ще му роди само след няколко месеца, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар