Близък на Момчил Неков го орисал за евродепутат

Близък на Момчил Неков го орисал за евродепутат
5 (100%) 3 votes
Момчил Неков получил пожелания от приятел месец преди изборите

Любимец 15, както стана известен младият социалист Момчил Неков, получил пожелания от приятел във Фейсбук месец преди изборите. Приятел на 28-годишния млад мъж на име Габриел Златев Георгиев пише на стената на късметлията в социалната мрежа следното: „Голям късметлия си, сега бабите като задраскат 15 за партията и 15 за преференция – и Неков евродепутат!” (датата на постинга е от 24 април 2014 г.). Пожеланието на този виртуален приятел се сбъдва изцяло и той става добър пророк за Неков.

Момчил Неков

Числото 15 донесе късмет на Момчил Неков

Макар че Момчил Неков предупреждава на стената си: „Дано донеса късмет на всички, които ще гласуват с номер 15 на евроизборите. И да не се объркате и да сложите „х” само в кръгчето” – пише във Фейсбук профила си младият социалист, изместил лидера Сергей Станишев от първата позиция на листата на Коалиция за България с преференциален вот. Сбъркаха! И той детронира Станишев.
Според по-млади социалисти ръководството на БСП прави опит да притисне Момчил Неков да се откаже. От партията Столетница обаче категорично отричат да има натиск върху младия социалист. Той не само измести Сергей Станишев, но и спъна влизането на петата в листата на БСП Достена Лаверн, недолюбвана заради майка си – червената социоложка Мария Пиргова. Планът бе Станишев да се откаже от мандата и така е възможно петият да влезе като четвърти мандат на социалистите.

Момчил Неков

Ето я кореспонденцията на Момчил Неков с виртуалния му приятел

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Близък на Момчил Неков го орисал за евродепутат”

  1. Gabriel Zlatev Georgiev

    май 29. 2014

    Някои да желаее да му гледам на кафе 😀

  2. Габриел

    мар. 03. 2021

    Ади ва, верно ли ва?

Добавете коментар