След инсулта: Ето в какво състояние се намира големият Никола Анастасов!

След инсулта: Ето в какво състояние се намира големият Никола Анастасов!
5 (100%) 2 votes

След операцията Никола Анастасов има трудности с говора, изследват го за точна диагноза!

Любимецът на поколения българи Никола Анастасов е получил мозъчен удар. За щастие на всички свои почитатели и семейството си комикът е претърпял по-леката форма на инсулта. Това станало през първите дни на 2014-та, но в момента Анастасов е отново с разклатено здраве. След операцията той почти не може да говори, а лекарите продължават да изследват за диагноза, тъй като състоянието му не е добро.

Що се отнася до предишния живот на Никола Анастасов, той си има своите тайни пороци, от които вече не се стреми да избяга. 78-годишният актьор пафка по кутия цигари на ден и е убеден, че няма как да спре с тях. Заради своята емоционална природа самият актьор Никола Анастасов признава, че обича вечер да се кротне с едно питие в ръка. Тази негова слабост обаче се контролира зорко от съпругата му Мария Косева. Тя строго следи табутата на лекарите да бъдат спазвани от непокорния й съпруг.

Никола Анастасов

Никола Анастасов изпитва трудности в говора, лекари го изследват

Навремето комикът бил доста ревнив. Брачната му половинка често отсъствала от семейното гнездо и гастролирала в различни градове на страната. В един момент съпругът й я помолил да си остане вкъщи и като истинско семейство да си създадат потомство. Влюбена в него, Мария го послушала и родила две деца на Никола Анастасов и започнала да се грижи единствено за тях и семейното им ложе.

Актьорът от комедийната постановка „Криворазбраната цивилизация” никак не бил послушен на младини. Самият той разказва, че когато работел във Варненския театър хлътнал по колежка, която била семейна. Тя също отговорила на страстните му чувства, но шефът на театъра разбрал за аферата му и бил шута на Никола Анастасов. Това обаче се оказал повратен момент в кариерата му и по-късно театралът си намерил работа в Сатиричния театър в столицата.

В момента талантът Никола Анастасов е подложен на пълни изследвания от страна на лекарите, които търсят начин да му се помогне. Колегите му стискат палци и се молят артистът бързо да се стабилизира и да стъпи на крака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар