Росен Петров взриви ефира

Росен Петров взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Росен Петров захапа Слави Трифонов

Зам.-председателят на „България без цензура” Росен Петров взриви ефира на Българската национална телевизия.

Като гост в предаването „Още от деня“ той коментира, че резултатите от евроизборите сочат категорично, че за тях не са гласували „идиоти и лумпени”.
Като бивши колеги Росен Петров и Димитър Цонев стартираха разговора със закачка към бившия си работодател (bTV).
На свой ред Росен Петров заяви в прав текст, че и двамата с колегата му, са изгорели в една и съща телевизия, а Цонев отговори, че е можело да си спести тази подробност.

Росен Петров захапа Слави Трифонов

Росен Петров захапа Слави Трифонов

Цонев обаче не успя да озапти Росен Петров, който продължи да сипе критики по адрес на бившия си работодател и в частност колегите му от bTV.
Основната критика падна върху бившия му шеф Слави Трифонов, който в снощното издание на предаването си твърдеше, че за „България без цензура” са гласували само лумпени и идиоти.
Росен Петров подкрепи думите си с факта, че има огромен разрез между гласоподавателите, що се отнася до възраст и образование.
Зам.-председателят на ББЦ подчерта, че българинът преди да е русофил, е българофил и той е щастлив, че техният електорат е именно такъв.
Росен Петров подчерта, че партията му се ситуира в центъра на политическия живот у нас, колкото и някои да отказват да признаят този факт.

Зам.-председателят на „България без цензура” заяви, че партията му иска всички политически сили в страната да седнат на една маса при държавния глава, за да обсъдят всички възможни начини за най-бързо излизане от кризата, в която се намираме.
С тези си думи обаче Росен Петров не визира финансовата криза, която е засегнала всяко българско семейство, а политическата криза, изразяваща се в липсата на социална политика и доверие в институциите.
В заключение Росен Петров препоръча на българските политици да слязат най-накрая на земята, за да видят реално какво се случва в малките населени места, където отчаянието е взело превес над всичко останало, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

12 коментара to “Росен Петров взриви ефира”

 1. Веско

  май 27. 2014

  А циганския вот за ГЕРБ взриви България.

 2. Кирил

  май 27. 2014

  Росен Петров не се страхува да говори! Браво!

 3. Ваня

  май 27. 2014

  Няма по-голям шок и взрив от купените малцинствени гласове, определили вота на изборите.

 4. Тенгри

  май 27. 2014

  Петров е истински патриот, от тези, които са на страната на българщината.

 5. Стефан

  май 27. 2014

  NНапъноте на плевенския селяндур да се изказва по политически въпроси, отдавна са показали колко е тъп и колко е безсмислено тъй нареченото му „шоу“

 6. яким

  май 27. 2014

  Еми с право го е взривил ефира, даже малко е било. БТВ продажниците си заслужават нападките в прав текст.

 7. Не взрив, , истински апокалипсис са резултатите от вота. Докато гордия българин спа, платения ромулианец прати мутрягите да ни представят в Европарламента. това е шока на сезона.

 8. 4ре

  май 27. 2014

  наистина всички трябва да сме преди всичко българофили!

 9. това е истината

  май 28. 2014

  90% от гласове за Дудука са купени.С 50 милиона на Дудука му спретнаха партия и му купиха 10% вот!

 10. Мая

  май 28. 2014

  Не са гласували идиоти и лумпени,а ЦИГАНИ.

 11. червенотиквеници

  май 28. 2014

  Боклук смачкан! Още не мога да определя кой е по-противна гнида – този или капута! а славчо също се нарежда плътно зад тях…

 12. Димка Иванова

  юли 24. 2014

  Росенчо ,Росенчо!!!! Ти мойто момченце си го сложи самичък и то във два ката! Ще подаряваш ножчета в ефир на това леке Бареков.Ами да беше си седял на дупенцето в БТВ не да се вреш между шамарите.Не разбра ли ,че политиката е огромна лъжица за твоята устица?

Добавете коментар