Росен Петров захапа Слави Трифонов

Зам.-председателят на „България без цензура” Росен Петров взриви ефира на Българската национална телевизия.

Като гост в предаването „Още от деня“ той коментира, че резултатите от евроизборите сочат категорично, че за тях не са гласували „идиоти и лумпени”. Като бивши колеги Росен Петров и Димитър Цонев стартираха разговора със закачка към бившия си работодател (bTV). На свой ред Росен Петров заяви в прав текст, че и двамата с колегата му, са изгорели в една и съща телевизия, а Цонев отговори, че е можело да си спести тази подробност.

[caption id="attachment_411458" align="alignright" width="300"]Росен Петров захапа Слави Трифонов Росен Петров захапа Слави Трифонов[/caption]

Цонев обаче не успя да озапти Росен Петров, който продължи да сипе критики по адрес на бившия си работодател и в частност колегите му от bTV. Основната критика падна върху бившия му шеф Слави Трифонов, който в снощното издание на предаването си твърдеше, че за „България без цензура” са гласували само лумпени и идиоти. Росен Петров подкрепи думите си с факта, че има огромен разрез между гласоподавателите, що се отнася до възраст и образование. Зам.-председателят на ББЦ подчерта, че българинът преди да е русофил, е българофил и той е щастлив, че техният електорат е именно такъв. Росен Петров подчерта, че партията му се ситуира в центъра на политическия живот у нас, колкото и някои да отказват да признаят този факт.

Зам.-председателят на „България без цензура” заяви, че партията му иска всички политически сили в страната да седнат на една маса при държавния глава, за да обсъдят всички възможни начини за най-бързо излизане от кризата, в която се намираме. С тези си думи обаче Росен Петров не визира финансовата криза, която е засегнала всяко българско семейство, а политическата криза, изразяваща се в липсата на социална политика и доверие в институциите. В заключение Росен Петров препоръча на българските политици да слязат най-накрая на земята, за да видят реално какво се случва в малките населени места, където отчаянието е взело превес над всичко останало, пише pik.bg.