Грозна подигравка с Николета Лозанова заля мрежата

Поредната фотосесия на Николета Лозанова разбуни духовете. Моделката стана рекламно лице на известна марка на дрехи, с което си навлече недоволството на клиентки на марката.

Потребителки на нета оприличиха Николета Лозанова с бозайник от семейството на едрия рогат добитък. Причината за подигравателните коментари стана фотосесията на моделката. Николета Лозанова се снима на фона на ретро декор, който много наподобава обор. С едната си ръка моделката държи верига, която отваря врата на обора.

Клиентки на марката са потресени от рекламата. Въпреки, че дрехите, които рекламира Николета Лозанова, все още не са излезли на пазара, голяма част от клиентките на марката, са категорични, че няма да си купят нищо от колекцията, която рекламира плеймейтката.

[caption id="attachment_411428" align="alignright" width="300"] Николета Лозанова Николета Лозанова стана за смях[/caption]

Част от дамите се чувстват дори засегнати от факта, че Николета Лозанова рекламира дрехите, които носят. Те са възмутени от решението на фирмата производител на дрехите от модната линия да им наложи Николета Лозанова като модел на подражание.

Марката, която половинката на Валери Божинов рекламира е насочена към млади дами, които следват последните модни тенденции в облеклото си. Клиентки на марката са категорични, че повече нищо няма да си купят от тази фирма, тъй като не желаят да носят дрехи, които Николета Лозанова рекламира, пише Хот арена.