Долното предателство на Камелия срина Люси Дяковска!

Долното предателство на Камелия срина Люси Дяковска!
5 (100%) 1 vote

Долното предателство на Камелия уби психически Люси Дяковска!

Черни облаци са надвиснали над червенокосата певица Люси Дяковска. Огнената фурия наскоро се раздели с любовта на живота си Камелия. Безизвестната дама доби популярност покрай известната си половинка. Двете показаха чувствата си и във ВИП Брадър. Къдрокосата певица е допринесла за разпространение на името на родината ни не само в Германия ,където тя е живяла двадесет години и е свирила с групата си „Ноу Ейнджълс”, но и другаде из Европа. В България се задържа заради голямата си любов, за която се грижи всеотдайно. Заедно с Камелия те откриват две кафенета в София и покрай музикалните си ангажименти, Люси се справя и с дизайна на заведенията и прави много красиви мебели от дърво.

Люси Дяковска

Люси Дяковска страда за измяната на Камелия

Огнената фурия не се спира, за да направи гаджето си щастливо и доволно от живота. Но в един момент Камелия я напуска. Както клюката носи тя си е отишла от дома и е забегнала при друга жена, това е дъщерята на голямата прима на българската естрада Йорданка Христова.

В предаването „Търси се…” Люси изля откровено, както само тя го умее душата си, че сега се възстановява от този тежък удар. Предателството разбило сърцето на певицата, но тя знае, че това става в живота. В момента червенокоската разкри, че се чувства духовно изчерпана, предадена и безсилна, но ще се напъне, за да се стегне и да продължи напред. С Камелия двете имаха планове дори да си осиновят дете.

За последното нейните роднини изключително много настоявали. Тя призна, че това те не са правили досега никога. Чаровната певица, която има издадени пет албума, при тираж над пет милиона твърди, че майчинският инстинкт при всеки настъпва различно. При едни жени идва в доста невръстната възраст, на двадесет години, докато други ги „удря” доста по-късно. Дали обаче ще ощастливи роднините си Дяковска не каза, защото на този етап иска да излекува единствено нараненото си сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар