Семейството на Уитни Хюстън отказва филм за нея!

Семейството на Уитни Хюстън отказва филм за нея!
5 (100%) 1 vote

Семейството на Уитни Хюстън отказва филм за живота й!

Голямата Уитни Хюстън няма да бъде „побрана” само в един телевизионен филм. С това дават своето несъгласие близките на музикалната икона една американска телевизия да филмира живота й. Стартът на продукцията бе обявена за следващата година, като режисьор на лентата ще е Анджела Басет. Актрисата за първи път ще се появи на това поприще. Във филма основен акцент освен музикалната кариера на Уитни ще е й съкрушителната й връзка с бившия й съпруг Боби Браун.

Хюстън почина на 48 години. Намериха я мъртва в хотела „Бевърли Хилтън” в Ел Ей. Прочутата певица бе намерена удавена във ваната и според разследващите върху нея не е упражнено насилие.

Уитни Хюстън

Феновете тъжни, че няма да гледат филм за Уитни Хюстън

Според предварителните данни от полицейското разследване не се знае причината за отсядането на певицата в този хотел. Известно е било обаче, че прочутата изпълнителка е щяла да пее на тържество през следващия съботен ден. По-късно през същия ден, когато е починала, Уитни Хюстън е била поканена на церемонията на Грами.

Невероятната Уитни Хюстън бе известна с уникалния си запомнящ се глас, кралската осанка, но и с проблемите с алкохола и упойващите вещества. Тя имаше скандален живот с Боби Браун, с когото имат щерка Кристина.

Заради невероятния й талант нейните роднини са на мнение, че звездата заслужава много повече от един филм, излъчен по телевизията. Те искат да сътворят собствена версия на филм, който да се излъчи по големия екран, на киното. Затова са заявили, че ако телевизията въпреки това стартира с продукцията те ще я съдят, тъй като не са съгласни с този вариант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар