Галена този път наистина се охарчи яко, но нали Галин плаща?!

Пищност и изхвърляне. Така може да се нарече празника, който заформи на поп фолк певицата Галена. Звездата на „Пайнер” Галена отбеляза своят двадесет и девети рожден ден като кралски велможа. Изпълнителката на „Истински щастлива” се охарчи доста порядъчно. Певицата Галена брои петдесет бона за купона. Събитието тя отпразнува в атракционния комплекс на любимия си Гален във Велико Търново. Звездата не оповести мощно събитието в социалната мрежа.

[caption id="attachment_411404" align="alignright" width="300"]Галена Галена красива и щастлива на скъпия купон[/caption]

Там Галена беше изключително пестелива, като качи само няколко фотота, без ясно да се видят кои гости и ВИП-персони са уважили празника й. Но пък изпъкна фигурата на 19-годишния й колега Фики Стораро. С него Галена дори се щракна на общо фото, тъй като двамата подготвят отново съвместно дуетно парче.

Певицата на 2013 година Галена не беше се разпищолвала преди на своите рождени дни. На този обаче половинката на бизнесмена Гален е решила малко да „отпусне каиша” и то го е свършила доста добре. Само тоалетчето й, в което се е барнала фолкаджийката е струвало четирицифрена сума, твърдят очевидци на събитието.

[caption id="attachment_411405" align="aligncenter" width="200"]Галена и синът й Стефчо Галена и синът й Стефчо[/caption] [caption id="attachment_411406" align="aligncenter" width="200"]Галена навърши 29 години, да е жива и здрава! Галена навърши 29 години, да е жива и здрава![/caption]

Тортата, уникална и неповторима, по поръчка също е глътнала доста от похарчените средства. Може би нахъсена от пищността на абитуриентския бал на Фики, както и от други знакови купони на нейни колежки, Галена този път реши също да „избие рибата”. И успя, дори и само заради това, че съумя да хвърли толкова пари накуп, колкото повечето от народа ни не е виждал през целия си живот.