Тв водещата Гала съсипа сама предаването си

Гала е на път да съсипе кариерата си. От няколко седмици тв водещата не пуска нищо ново в ефир, с което да привлече зрителите си. Вместо това, под предлог, че тази година предаването й навърши 10 години и иска да припомни на зрителите звездните му мигове, Гала върти истории от преди 10 години, които не са интересни на никой.

В редките случай, когато Гала решава да пусне нещо ново, то е под всякаква критика. В повечето случаи става въпрос за платена реклама на никому неизвестни специалисти, които предлагат най-различни услуги -лечение на различни заболявания, масажи, козметични услуги и други.

За свои гости Гала кани личности, които вече не са актуални. Например, наскоро й гостува фолк певицата Нелина, която беше актуална преди 10 години.

[caption id="attachment_411394" align="alignright" width="300"]Гала Гала е на път да остане без работа[/caption]

Гала си спечели неодобрението на зрителите и с новата си рубрика за семейства с репродуктивни проблеми. Заради нея зрителите пред малкия екран няколко пъти станаха свидетели на маточни операции и други не особено приятни  интервенции.

Рейтингът "На кафе" е стигнал кошмарно ниски нива. Продуцентите на Нова тв обмислят варианта да спрат предаването на Гала, което и без друго не се гледа. Въпреки това, Гала продължава да нехае за собственото си предаване и не си мърда пръста, пише ПИК.