Проклятието на черната магия застигна Ива Екимова

Чаровната тв водеща Ива Екимова получи зловещ подарък. Преди няколко дни в студиото на ТВ7, където блондинката работи пристигнал малък пакет, адресиран до нея. На плика пишело единствено имената на тв водещата.

Озадачена Ива Екимова побързала да отвори мистериозната пратка. Тв водещата останала втрещена, виждайки съдържанието на колета. В пакета, адресиран до нея, имало единствено две църковни свещи, изгорели наполовина.

Притеснената Ива Екимова, побързала да потърси помощ от специалисти. Тя се свързала с известна врачка, която й дала инструкции какво трябва да направи със свещите. Ива Екимова изпълнила стриктно заръката на гадателката. След като извършила ритуала, който й заръчала врачката, Ива Екимова изхвърлила свещите.

[caption id="attachment_411391" align="alignright" width="300"] Ива Екимова Направиха магия на Ива Екимова[/caption]

Според просветени в окултното, с църковни свещи се прави черна магия. Ива Екимова коментира пред известно печатно издание, че няма представа кой иска да й навреди, тъй като тя самата на никого не е навредила.

Ива Екимова пожела на зложелателя си да е жив и здрав. Тя е убедена, че не само Бог бди над нея и няма да позволи да й се случи нищо лошо, но има и закрилата на покойния си баща и съпруг.

Ива Екимова сподели, че се е убедил напълно, че Дими и родителят й я закрилят от небето и й помагат в трудни мигове, пише БЛИЦ.