Поредният чутовен гаф на бТВ разбуни духовете

Гласувайте за статията

Частната медия бТВ сгафи чутовно

Телевизията, която претендира, че отразява най-обективно политическата действителност у нас – бТВ, за пореден път успя да си навлече гнева на зрителите пред малкия екран, които са избрали канал 2, за да се осведомят за случващото се в страната . бТВ сгафи за пореден път, но както винаги дори не призна грешката си. Неслучайно от известно време зрителите предпочитат Нова тв, да се осведомят за ситуацията на политическата сцена у нас.

Според резултатите в изборния ден по-голяма част от българите са предпочели да се осведомят за случващото в страната ни, избирайки канала на Нова тв. Неслучайно рейтингът на Нова тв надминава в пъти този на бТВ. Въпреки отчаяните си опити да си върна челната позиция на телевизията, ръководството на бТВ в лицето на Венелин Петков, Гена Трайкова, Генка Шикерова и Ани Тододорова прави гаф след гаф.

бТВ

бТВ с чутовен гаф

Продуцентите на бТВ решиха да излъчат репортаж за имотите на Бареков. Бившият журналист, който прекара 9 години в телевизията, в момента е една от главните мишени на Венелин Петков.

Но вместо къщата, в която живее лидерът на „България без цензура“ в ефир се появи имот в „Бояна“, който се ползва за служебни цели от партията на Бойко Борисов, пише ПИК.

бТВ

Това е къщата, която бТВ обяви за собственост на Бареков

Зрителите на бТВ са възмутени от лекотата, с която бТВ прави гаф след гаф. Най-лошото е, че медията не си взима поука, а продължава с гафовете, които сринаха рейтинга й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар