Бориса Тютюнджиева заби ново гадже

Бориса Тютюнджиева скандализира за пореден път. Скандалната красавица се появи в озвестно столично заведение с единия от продуцентите на "Къртицата" - Андрей. Моделката и той интимничеха без да смутят от факта, че всички погледи са приковани към тях. С ппведението си Бориса Тютюнджиева доказа, че двамата с опосума са близки. Цяла вечер продуцентът и моделката не се откъснаха погледи един от друг, разменяйки си нежни ласки.

От кога датира връзката между Бориса Тютюнджиева и Андрей, можем само да гадаем. Според останалите участници в "Къртицата" между тях от самото начало прехвърчали искри. Напомняме ви, че тв водещият се наскоро скъса със своята приятелка тв водещата Надя. Чаровното миньонче, което се изявяваше в БНТ, беше с Андрей преди брака му с неговата бивша половинка от Сърбия, както и след официалната му раздяла с нея. [caption id="attachment_411355" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева с ново гадже[/caption]

Дали огнената Бориса Тютюнджиева не е в основата на раздялата между Надя и Андрей сложиха край на дългодишната си връзка. За това можем да правим само да правим предположения.

Скандалната моделката имаше връзка и с настоящия приятел на Алисия - футболиста Ники Михайлов. И до днес той продължава да отрича, че е бил близък с Бориса Тютюнджиева, която открито заяви, че двамата са били заедно, пише ПИК.