Тежка семейна драма в живота на Деян Донков Преглеждания: 19495

0
Оценете този post

Семейна драма беляза завинаги живота на Деян Донков

Оказа се, че зад агресивното поведение на Деян Донков стои тежка семейна драма, която оставя отпечатък в живота му завинаги.

Когато е на 7 години, малкият Деян Донков преживява най-голямата драма в живота си. Родителите му решават да се разделят. Той остава при майка си, но тъй като тя не може да се грижи за него, го поверява на неговата баба. За възпитанието на буйния Деян Донков се грижат баба му и по-голямата му сестра. Поради липсата на мъжка опора в семейството от малък Деян Донков проявява агресия не само към останалите деца, но и към възрастните.

Още в забавачката малчуганът запознал да налита на бой на децата. Често се случвало той да бъде набит от по-малки деца. Това развило в него комплекс за малоценностт и може би е причината, поради която Деян Донков решил да пренасочи агресията си към представителки на нежния пол.

Деян Донков
Деян Донков е имал тежко детство

От малък той посягал не само на съученичките си, но и на баба си и сестра си. По този начин той предолявал комплексите си.

За съжаление тежкото му детство оставя отпечатък в психиката и поведението му до днес. Актьорът често посяга на приятелката си Радина Кърджилова, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.